Eifelsteig, vulkanen en regionale keuken
Eifel Tourismus (ET) GmbH
4 overnachtingen, lunchpakketten, halfpension, transfer van de bagage, beschrijving van de wandelroute, transfer terug
Overdag langs de Eifelsteig wandelen en 's avonds van regionale gerechten genieten: het arrangement combineert natuurgenot en culinaire hoogstandjes.
Drie dagetappes (tussen 14 en 17,5 kilometer) lopen door het indrukwekkende landschap van de vulkaaneifel. Dichte loofbossen, uitstrekte weides en maren, de “blauwe ogen” van de Eifel kun je bewonderen tijdens de wandeltoer op het premium wandelpad Eifelsteig. Geniet na de wandeling van regionale producten. Ook voor een bezoekje aan de Manderscheider Burgen of het Maarmuseum blijft voldoende tijd tijdens de laatste wandeldag.
Je overnacht uitsluitend bij gastheren van het regionale merk EIFEL, die je na de wandeling verwennen met een lekker EIFEL-gerecht. De gastheer van het regionale merk EIFEL hecht bijzondere waarde op de kwaliteit van Eifel-producten, letten op de regionale afkomst van hun ingrediënten en een hoogwaardige productiecyclus.
Faciliteiten
- 4 overnachtingen inclusief ontbijt
- Beschrijving van de wandeltoer
- Lunchpakketten
- Transfer van de bagage & transfer terug
DATA & PRIJZEN
Meer informatie
Reisperiode
01.01.2020 - 31.12.2021
Duur in dagen
5
Prijzen
Per persoon in een tweepersoonskamer vanaf EUR 399,00
Per persoon in een eenpersoonskamer vanaf EUR 388,00
Aankomst: Zondag (andere dagen op aanvraag)
Niet boekbaar: 01.05. - 30.06.2020 en 27.07. – 14.08.2020