©
Luftaufnahme vom Tetraeder auf einer Halde in Bottrop., © Dominik Ketz, Tourismus NRW e.V.

Brochurebestelling


Brochures en gidsen voor jouw vakantie in Noordrijn-Westfalen

Laat je inspireren! Hier vind je onze actuele wandelgids, fietsgids en brochures met tal van vakantietips voor heel Noordrijn-Westfalen – of je nu op zoek bent naar een korte stedentrip of toch liever wilt genieten van een fietstoer of een gezonde break. Download je favorieten, lees ze online of bestel ze per post en plan zo heel comfortabel je volgende vakantie in jouw Noordrijn-Westfalen. Wij verheugen ons op je bezoek!

Cover Wir zijn Bauhausland, © Tourismus NRW e.V.

Bauhaus 100 in het westen

NRW viert het jubileum en nodigt uit op ontdekkingsreis te gaan. Of tentoonstelling, rondleiding of bijzondere plekken – bezoekers kunnen zich in het jubileumjaar 2019 in NRW overtuigen van de reform ideeën en de invloed van het Bauhaus. De Flyer biedt een oversicht over de tentoonstellingen, geselecteerde rondleidungen in de steden van de zogenaamde Bauhaus-drieklank, Essen, Hagen en Krefeld en ook op andere interessante plekken.

Cover Noordrijn Westfalen Reismagazine, © Tourismus NRW e.V.

Noordrijn-Westfalen. Het reismagazine boordevol nieuwe ideeën.

Noordrijn-Westfalen wordt steeds populairder als vakantieland. Dé bestemming voor een weekendje weg, van het type: 'Verrassend anders, heerlijk dichtbij'. Dit magazine staat boordevol inspirerende tips voor een paar ontspannende of juist actieve vakantiedagen net over de grens. Van avontuurlijke logeeradressen, verrassende activiteiten en bezienswaardigheden tot spraakmakende evenemente - voor elk wat wils!
Hele brochure downloaden als PDF document
Brochure online bekijken

Cover Jouw Wandelvakantie, © Tourismus NRW e.V.

Wandelgids: Jouw Wandelvakantie. Jouw NRW

Wist je dat? De West-Duitse deelstaat telt 13 natuurparken en een nationaal park. Tussen Eifel en het Teutoburgerwoud liggen ongelooflijk veel wandelroutes. Voor boeiende wandelingen hoeven wandelaars dus niet ver te reizen, NRW is even over de grens met Nederland en België. 20 van de mooiste wandelroutes met routebeschrijving en toursuggesties zijn in de brochure te vinden. Zin om te wandelen? Zin in NRW? Lees dan snel verder!
Hele brochure downloaden als PDF document
Brochure online bekijken

Cover #urbanana Stadtmagazine, © Tourismus NRW e.V.

#urbanana city magazines (EN)

alleen op Engels beschikbaar - Three local guides, one triple metropolis: kontermag (Ruhr Area), Hidden (Cologne) and The Dorf (Düsseldorf) are showing the city as a stage and biotope from a local perspective. Get your bundled threesome and follow the urban lead through #urbanana! (max. 2 bundles per order)

Cover Jouw Fietsvakantie, © Tourismus NRW e.V.

Fietsgids: Jouw Fietsvakantie. Jouw NRW

Noordrijn-Westfalen (NRW) – juist voor fietsers. Wie op zoek is naar ontspanning, hoeft het niet altijd ver te zoeken. Vaak zijn het juist de korte uitstapjes dicht in de buurt die de energie weer snel op peil brengen. Met een netwerk van fietspaden van ca. 14.000 km lang dat alle steden en gemeenten in de deelstaat met elkaar verbindt, is Noordrijn-Westfalen fietsland nummer 1 onder de Duitse deelstaten.
Hele brochure downloaden als PDF document

Jouw geselecteerde brochures

Jouw gegevens

OPMERKINGEN

Velden met een * zijn verplicht.