Kasteel Dyck in Jüchen, © Tourismus NRW e.V.

Bro­chu­re­be­stel­ling

Bro­chu­res en gid­sen voor jouw va­kan­tie in Noor­drijn-West­fa­len

Laat je in­spi­re­ren! Hier vind je on­ze ac­tu­e­le wan­del­gids, fiets­gids en bro­chu­res met tal van va­kan­tie­tips voor heel Noor­drijn-West­fa­len – of je nu op zoek bent naar een kor­te ste­den­trip of toch lie­ver wilt ge­nie­ten van een fiets­toer of een ge­zon­de break. Down­load je fa­vo­rie­ten, lees ze on­li­ne of be­stel ze per post en plan zo heel com­for­ta­bel je vol­gen­de va­kan­tie in jouw Noor­drijn-West­fa­len. Wij ver­heu­gen ons op je be­zoek! Van­we­ge het gro­te aan­tal or­ders kun­nen we op dit mo­ment he­laas geen or­ders voor meer dan vijf bro­chu­res ver­wer­ken. Bo­ven­dien kan de ver­wer­king en­ke­le da­gen in be­slag ne­men. Be­dankt voor de be­grip!

Cover Radkarte NRW, © Tourismus NRW e.V.

Fiets­kaart NRW 2019

Tochtjes voor iedere smaak en voor iedere conditie - De één houd van sportief, de ander komt liever ontspannen aan bij de finish. Maar het maakt niet uit hoe: Wie met de fiets onderweg is in Noordrijn-Westfalen, heeft keus genoeg. Het fietspadennetwerk van Noordrijn-Westfalen is zegge en schrijve ongeveer 29.000 kilometer lang en strekt zich uit tussen Porta Westfalica en Bonn, Aken en Klooster Corvey bij Höxter - voornamelijk vlak in het Münsterland en met meer uitdagingen in het Sauerland en romantisch langs de Rijn.  

15 x Stadsavontuur in NRW, © Tourismus NRW e.V.

15 x Stads­avon­tuur in NRW

Het boekje voor op zak laat zien hoe gevarieerd de kleine en grote steden van Noordrijn-Westfalen zijn.

Radbooklet NL, © Tourismus NRW e.V.

15 x fiets­ple­zier in NRW

Over oude spoorwegen, langs het water of dwaars door de stad: Het nieuwe fietsboekje voor je broekzak toont 15 fietsroutes door de regio’s van Noordrijn-Westfalen - met insider-tips onderweg en ruimte voor notities over je favoriete route.

Wandelplezier in NRW, © Tourismus NRW e.V.

15x wan­del­ple­zier in NRW

Of Drei-Täler-Tour, Goldene Pfad of bioboerderijen in het Windrather Tal - de nieuwe wandelgids presenteert 15 tips voor afwisselende tochten in verschillende regio's - allemaal met insider-tip-karakter.

Cover Noordrijn Westfalen Reismagazine, © Tourismus NRW e.V.

Noor­drijn-West­fa­len. Het reis­ma­ga­zi­ne boor­de­vol nieu­we idee­ën.

Noordrijn-Westfalen wordt steeds populairder als vakantieland. Dé bestemming voor een weekendje weg, van het type: 'Verrassend anders, heerlijk dichtbij'. Dit magazine staat boordevol inspirerende tips voor een paar ontspannende of juist actieve vakantiedagen net over de grens. Van avontuurlijke logeeradressen, verrassende activiteiten en bezienswaardigheden tot spraakmakende evenemente - voor elk wat wils!
Hele brochure downloaden als PDF document
Brochure online bekijken

Jouw geselecteerde brochures

Jouw gegevens

OPMERKINGEN

Veiligheidsvraag *

Velden met een * zijn verplicht.