©
familie excursies zijn leuk!, © Sauerland Tourismus

Tips voor families


Fantastische tips voor dagjes uit voor jong en oud

Familievakantie of excursies met kinderen zijn in Noordrijn-Westfalen altijd een goed idee, want elk van de 12 regio's in Noordrijn-Westfalen biedt spannende, interessante maar ook educatieve excursies aan voor de volgende reis met de hele familie. Attractieparken en donkere druipsteengrotten, musea met kinderprogramma en wandelwegen voor de kleintjes; met onze tips vindt iedere familie gegarandeerd een fantastisch programma voor de volgende excursie op zondag maar ook voor de komende vakantiebelevenis!

delen maar

Neanderthal Museum, © Neanderthal Museum / H.Neumann

Neanderland voor families

In het neanderland is geen plaats voor saaie momenten: Kinderen beleven hier spel, plezier en amusement in het Neanderthal Museum en in de Zeittunnel, tijdens het klimmen, zwemmen en waterskiën.

lees meer
Das Sparrenburgfest, © Bielefeld Marketing GmbH

Bielefeld voor families

Ongeacht of klimpark, kasteelbezoek of dieren aaien in het Heimat-Tierpark: Bielefeld heeft veel in petto voor families met kinderen.

lees meer
Radrast auf Eifeler Heuballen, © Archiv Eifel Tourismus GmbH

De Eifel voor families

Onze familietips voor de Eifel: de wilde natuurlijke landschappen zijn ideaal voor een vakantie of een uitstapje met grote en kleine kinderen.

lees meer
Historische Arbeit mit dem Pferdepflug, © Klaus Stange

Bergisches Land en families

Onze familietips voor het Bergisches Land: in de oorspronkelijke natuur van het Bergisches Land beproeven kleine ontdekkers hun zintuigen. Sprookjesbos en apenpark zijn leuke excursiedoelen voor kinderen en hun ouders.

lees meer
Fahrt auf der Wildwasserbahnim Wunderland Kalkar, © Wunderland Kalkar

Niederrhein voor families

Onze familietips voor de Niederrhein: Heerlijk naar buiten, genieten van de frisse lucht in het spannende verleden; hier worden vele fantastische excursiedoelen aangeboden voor families met kinderen.

lees meer
Fahrspaß auch für kleine Motorsportfreunde, © Michael Schumacher Kart & Event Center

Rhein-Erft-Kreis voor families

Onze familietips voor de Rhein-Erft-Kreis: kinderen en hun ouders beleven avonturen in het attractiepark of gaan op een spannende rit op de kartbaan of de raftingroute.

lees meer
Meer elementen laden

Een ogenblik a.u.b.

Meer lijstelementen worden geladen