©
Shoppen auf der Königsallee, © Düsseldorf Marketing & Tourismus

Winkelen in NRW


Van shoppingcenter tot en met luxueuze winkelstraten

Noordrijn-Westfalen is een echt shopping-paradijs. Je vindt hier luxueuze winkelstraten maar ook drukke voetgangerszones, moderne passages, hippe buurten met kleine boetiekjes en echte shopping-tempels. Maar niet alleen de grote diversiteit, ook de winkelbelevenis op zich weet te bekoren: want winkelen in Noordrijn-Westfaalse steden kan optimaal gecombineerd worden met sightseeing en cultuur.

De Königsallee

De Kö is meer dan een straat: Op de luxueuze winkelstraat in Düsseldorf vindt men namen zoals Gucci, Armani en Chanel.

lees meer
Die Schildergasse in Köln, bei der Shoppingmeile, © KölnTourismus GmbH / Andreas Möltgen

Keulse Schildergasse

Winkelen, waar vroeger ooit de Romeinen gemarcheerd zijn: De Schildergasse is niet alleen de drukst bezochte winkelstraat van Duitsland, maar ook de op twee na oudste straat van Keulen.

lees meer
Eingang am Limbecker Platz, © Hanjo Schumacher

De Limbecker Platz

Comfortabel winkelen in het Ruhrgebied kunnen shopaholics in de Limbecker Platz, midden in het centrum van de stad Essen.

lees meer
Der Eingang vom Centro, © Centro Management GmbH

Centro Oberhausen

Vrijetijdsparadijs Centro: Op het voormalige terrein van de Gutehoffnungshütte bevindt zich tegenwoordig het grootste winkelcentrum van Europa, een musical-hal, een aquarium en nog veel meer.

lees meer

Hip en urbaan winkelen in Noordrijn-Westfalen

Overal in Noordrijn-Westfalen ontstaan nieuwe leef-, ruimte- en stadconcepten, die trendy scèneplekken en niet ontdekte urbane leefruimtes in scène brengen. Een overzicht van wijken, waarin galerijen, off-spaces en designwinkels te vinden zijn.

lees meer

Reisearrangementen


Laat je inspireren!