©
Bundeskunsthalle Bonn Ansicht © Peter Oszvald Kunst- und Ausstellungshalle der Bundesrepublik Deutschland, Bonn, © Peter Oszvald Kunst- und Ausstellungshalle der Bundesrepublik Deutschland, Bonn

Bundeskunsthalle Bonn


De kunst- en tentoonstellingshal van de Bondsrepubliek Duitsland

Cultuur leven en culturele uitwisseling stimuleren: De kunst- en tentoonstellingshal van de Bondsrepubliek Duitsland vervult een officiële taak.

De Bundeskunsthalle in de voormalige hoofdstad van de Bondsrepubliek Bonn is het platform voor goed bezochte wisselende tentoonstellingen van internationale betekenis. De Bondsrepubliek Duitsland en de deelstaten zijn eigenaar van de kunst- en tentoonstellingshal, diens officiële taak daarin bestaat, het culturele leven in Duitsland te verbeteren en de culturele uitwisseling te stimuleren.

De Bundeskunsthalle toont altijd twee tot vier tentoonstellingen, waaronder belangrijke wisselende tentoonstellingen met waardevolle kunstschatten en culturele goederen uit de hele wereld. Sinds 1992 werden reeds meer dan 100 tentoonstellingen op het gebied van kunst en culturele geschiedenis en wetenschap en techniek gepresenteerd. Naast belangrijke tentoonstellingen vinden er ook eersteklas evenementen en concerten in de ambiance van de Bundeskunsthalle plaats.

Openingstijden:
Dinsdag - woensdag: 10.00 - 21.00 uur
Donderdag - zondag: 10.00 - 19.00 uur

Kaart van NRW

Impressies & video's


Jouw inspiratie: jouw NRW in prenten

Die Bundeskunsthalle von oben, © Peter Oszvald Kunst- und Ausstellungshalle der Bundesrepublik Deutschland, Bonn
Das Dach in der Nacht, © Peter Oszvald Kunst- und Ausstellungshalle der Bundesrepublik Deutschland, Bonn
Dach der Bundeskunsthalle Bonn, © Tourismus & Congress GmbH Region Bonn  Rhein-Sieg  Ahrweiler
Straßenseite an der B9 mit Ländersäulen, © Peter Oszvald Kunst- und Ausstellungshalle der Bundesrepublik Deutschland, Bonn

Meer informatie


Nu ontdekken!

Je hebt een aanvraag


Neem graag direct contact op met »Bundeskunsthalle Bonn«


Vraag nu af

Jouw contactgegevens

De gegevens worden niet opgeslagen. Gedetailleerde informatie is te vinden in de Privacy Statement.

Velden met een * zijn verplicht.