Ausblick vom Vierungsturm des Kölner Doms, © André Menne, Peter Wieler

360°-unes­co-pa­no­ra­mas

spec­ta­cu­lair uit­zicht van het UNES­CO We­rel­derf­goed

De spec­ta­cu­lai­re op­na­men van de UNES­CO-we­rel­derf­goe­de­ren in Noor­drijn-West­fa­len zor­gen er­voor, dat je zin krijgt in een be­zoek­je. Hun uit­ste­ken­de kwa­li­teit biedt een per­fec­te ruim­te­lij­ke in­druk en maakt het in­zoo­men tot in het klein­ste de­tail mo­ge­lijk.

Zo konden vijf van de zes belangrijkste schatten van Noordrijn-Westfalen nog nooit worden bewonderd: De spectaculaire 360° opnamen van de UNESCO-werelderfgoederen in Noordrijn-Westfalen maken een bezoekje door een muisklik mogelijk en brengen de waarnemer heel dichtbij in en om de beroemde bouwwerken. De uitstekende kwaliteit van de opnamen biedt een perfecte ruimtelijke indruk en maakt het inzoomen tot in het kleinste detail mogelijk. Zo heb je de mogelijkheid, de werelderfgoederen Dom van Aken, Dom van Keulen, de kastelen Augustusburg en Falkenlust, Zeche Zollverein en kasteel Corvey reeds voor je bezoek virtueel te verkennen.

Met de virtual reality-bril kun je nu ook vanuit je eigen woonkamer een kijkje nemen binnen de muren van de werelderfgoederen; probeer het eens!

Of het brillensymbool in de navigatiebalk aanklikken, of de panorama's direct in de VR-modus starten:

Dom van Aken in de VR-Modus starten | Dom van Keulen in de VR-Modus starten | Kasteel Corvey in de VR-Modus starten | De kastelen in Brühl in de VR-Modus starten | Zeche Zollverein in de VR-Modus starten

Welterbe Panorama Aachener Dom, © André Menne, Peter Wieler

Dom van Aken

lees meer
Innenansicht Kölner Dom, © André Menne, Peter Wieler

Dom van Keu­len

lees meer
Schloss Corvey Aussensicht, © André Menne, Peter Wieler

Kas­teel Cor­vey in Höx­ter

lees meer
Blick aus dem Audienzsaal Schloss Augustusburg, © André Menne, Peter Wieler

Kas­te­len Au­gus­tus­burg en Fal­ken­lust in Brühl

lees meer
Zeche Zollverein Aussenansicht, © André Menne, Peter Wieler

Ze­che Zol­l­ve­rein in Es­sen

lees meer