Flughafen Köln Bonn - Eingangsbereich, © Foto Oliver Franke, Tourismus NRW e.V.

Flug­ha­fen Kö­ln Bonn

Kö­ln

De Kö­ln Bonn Air­port ver­bindt de Rijn-Re­gio met meer dan 100 be­stem­min­gen we­reld­wijd.

Van Köln Bonn Airport, die de Rijn-regio wereldwijd met meer dan 100 bestemmingen verbindt, is door de gasten herhaaldelijk verkozen tot de beste regionale luchthaven in Europa. De beoordelingen van de World Airport Awards zijn gebaseerd op een wereldwijde enquête met betrekking tot klanttevredenheid. Beoordeeld worden ongeveer 40 service- en dienstverleningspunten zoals check-in, veiligheidscontroles, stiptheid of het shopping-aanbod. Modeketens met designermode, een supermarkt die 24 uur per dag geopend is, cafés, restaurants, hotels, conferentieruimtes en een pianobar bieden zeer gevarieerde redenen, langer dan normaal op de luchthaven te vertoeven.

Maar ook de diverse mogelijkheden van het verder reizen zijn zeer comfortabel: van Köln Bonn Airport, die vanwege zijn compacte architectuur een luchthaven van korte afstanden is, komt de reiziger al snel en comfortabel in andere steden van Noordrijn-Westfalen. Köln/Bonn heeft via de snelweg 59 en autowegen uitstekende verbindingen met de omgeving. Het ondergrondse ICE-station verbindt de luchthaven direct met de centrale stations in Keulen en Bonn maar ook met het beurscomplex in Keulen. Diverse buslijndiensten verbinden de luchthaven met tal van steden in Duitsland. Reizigers die hun reis met de auto willen voortzetten, hebben de keus uit diverse autoverhuurders en carsharing-aanbieders. En wie kiest voor de oudste voorbewegingsmethode van de mens, kan direct te voet vanaf het vliegveld op weg gaan: tijdens een wandeling door de Wahner Heide, een natuurreservaat in Europa met een zeer grote diversiteit, begint de vakantie al direct na de landing.

www.koeln-bonn-airport.de

 

Kaart van NRW

Impressies & video's

Jouw inspiratie: jouw NRW in prenten

Abfertigung eines Flugzeugs am Kölner-Flughafen, © Köln Bonn Airport
Flughafen Köln/Bonn aus der Luft, © Köln Bonn Airport
Flughafen Köln/Bonn, © Köln Bonn Airport
Gate am Flughafen Köln/Bonn, © Foto Oliver Franke, Tourismus NRW e.V.

Meer informatie

Nu ontdekken!

Je hebt een aanvraag

Neem graag direct contact op met »Flughafen Köln/Bonn GmbH«


Jouw contactgegevens

Ik heb kennis genomen van de gegevensbeschermingsverklaring van Tourismus NRW e.V. en ga ermee akkoord dat de door mij verstrekte gegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen om contact met mij op te kunnen nemen.

Veiligheidsvraag *

Velden met een * zijn verplicht.