Der Fort Fun Park aus der Luft, © Fort Fun Abenteuerland

Fort Fun Aben­teu­er­land

Wild-west avon­tuur in het Sau­er­land

Be­leef een wild-west avon­tuur in het Sau­er­land: De lang­ste zo­mer-ro­del­baan van Eu­ro­pa, de Dra­chen­flie­ger, de lie­ve­heers­beest­jes-acht­baan en nog veel meer lok­ken de at­trac­tie­park-fans naar Fort Fun Aben­teu­er­land.

Ieder jaar worden kinderen, jeugdige en volwassen attractiepark-fans in de zomer in het Sauerland ware cowboys en cowgirls. Want dan opent Fort Fun Abenteuerland met veelzijdige attracties zijn poorten voor de avontuurlijke toeristen. Het park bevindt zich in de buurt van Bestwig, Hochsauerland. Verdeeld op 75 hectare en ongeveer 40 attracties voor grote en kleine bezoekers. Hierbij is het wild-west motto de rode draad door het hele park. Met de achtbaan Devil's Mine kunnen bezoekers hun borst nat maken voor een snelle mijnrit door een goudmijn en de boomstam-wildwaterbaan Wild River belooft avontuur op een wilde rivier. Ook de shows zorgen voor een saloon-sfeertje bij de bezoekers. In de “Geheimnis der Silbermine” moet sheriff Fuzzy bijvoorbeeld de beruchte schurken in de kraag vatten.

Verder highlights van Fort Fun Abenteuerwelt vormen de langste zomer-rodelbaan van Europa en de Drachenflieger, waarmee de gasten met een snelheid van meer dan 80 km/h van de berg vliegen. Kleine bezoekers zijn dol op de lieveheersbeestjes-achtbaan en de avontuurlijke zoektocht naar een schat zoeken tijdens het goudwassen bij de Devil's Mine. Hier vinden de kinderen naast edelmetaal ook fossielen en edelstenen.

Sinds 2015 wonen er ook weer dieren in het Fort Fun Abenteuerland. Dwergzeboes, lama's, vierhoornschapen, ganzen en andere dieren kunnen door de parkgasten worden bezocht en bij de dierenboerderij zelfs worden geaaid. En wie dan geen zin meer heeft in de lange weg naar huis, kan aan het einde van een bewogen dag gewoon overnachten in één van de blokhutten. Hierdoor heeft u nog net even iets langer het gevoel, in het Wilde Westen te zijn.

Openingstijden:
Kernies's Familienpark:
April - oktober: 10.00 uur - ten minste 17.00 uur

Kaart van NRW

Impressies & video's

Jouw inspiratie: jouw NRW in prenten

Der Fort Fun Park aus der Luft, © Fort Fun Abenteuerland

Meer informatie

Nu ontdekken!

Je hebt een aanvraag

Neem graag direct contact op met »FORT FUN Abenteuerland«


Jouw contactgegevens

Ik heb kennis genomen van de gegevensbeschermingsverklaring van Tourismus NRW e.V. en ga ermee akkoord dat de door mij verstrekte gegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen om contact met mij op te kunnen nemen.

Veiligheidsvraag *

Velden met een * zijn verplicht.