movie-park-header-area51_-movie-park-germany-2020, © © Movie Park Germany 2020

Mo­vie Park Ger­ma­ny

Snel­le at­trac­ties, 4D-bios­coop en shows boor­de­vol ac­tie no­di­gen de fim­fans uit in de Ruhr­me­tro­pool

Maak je op weg naar het Wil­de Wes­ten! Of breng je toch lie­ver een be­zoek­je aan het strand van San­ta Mo­ni­ca? De gro­te en klei­ne be­zoe­kers kun­nen nu heel dicht bij de film­set ko­men en ge­nie­ten van snel­le at­trac­ties zo­als de acht­baan & co.

Niet alleen in Hollywood maar ook in Bottrop in het Noordrijn-Westfaalse Ruhrgebied kunnen filmfans hun helden ontmoeten. De bezoekers van het ongeveer 40 hectare grote attractiepark in het Ruhrgebied kunnen genieten van vijf verschillende thema's, een ritje maken met snelle attracties, spannende shows bekijken en in de 4D-bioscoop genieten van de avonturen van Manny, Sid, Diego en Scrat, de sterren uit Ice Age.

Achtbanen, shows en filmbelevenissen. Omgeven door de verschillende thema's

Dankzij de modernste film- en animatietechniek kunnen moedige bezoekers bij het thema “Hollywood Street Set” een deel worden van de spannende expeditie in de wereld van de dinosauriërs in “The Lost Temple”. 4D-techniek en een 360°-scherm zorgen voor een complete belevenis en laten de grenzen tussen feit en fictie verdwijnen.

In de “Streets of New York” moet u op de hoede zijn voor vampiers en andere gevaarlijke creaturen. Maar Van Helsing, de grootste vampierjager ooit, gaat ook in Bottrop de strijd met hun aan. In zijn werkplaats bereidt hij zich voor om hen samen met u met zijn wapens uit te roeien. Moedige bezoekers sluiten zich bij hem aan en gaan op weg door de weelderig gethematiseerde indoor-achtbaan “Van Helsing's Factory”. Hier beleven zijn een snelle jacht in het donker. Bovendien nodigt bij dit thema ook de New York Broadway Show “Back to the Movies” u uit, een tijdreis door de filmgeschiedenis te maken.

In het themaland “The Old West” kunnen parkbezoekers een bandiet in de kraag vatten: De super snelle houten achtbaan “Bandit” is de eerste van zijn soort in Duitsland en bereikt een topsnelheid van 80 km/u. En voor bezoekers die geen last hebben van hoogtevrees heeft het park bovendien nog de freefall-tower en de “MP-Xpress”, een achtbaan met looping en schroeven, in de aanbieding.

Kinderen kunnen in Nickland de helden uit hun series ontmoeten

In “Nickland” ontmoeten de bezoekers de helden uit de series van de kinderzender Nickelodeon. De kinderen kunnen met bootjes de wereld van Spongebob Squarepants verkennen en de familie-achtbanen nodigen ook de jongere parkbezoekers uit om een spannend ritje te maken. Achter de “Teenage Mutant Ninja Turtles: Licence to Drive” vindt men zelfs een kartbaan voor kinderen.

Aan de “Santa Monica Pier” met palmbomen en beach-muziek heeft de bezoeker gelijk het gevoel dat hij in Californië is. Met de Crazy Surfer of met de Jet Ski Pier Patrol gaat het erom, de perfecte golf te vinden en vanaf het reuzenrad “Santa Monica Wheel” kan men het attractiepark van boven bekijken.

Openingstijden:
Maart - juni en september: 10.00 - 18.00 uur
Juli - augustus: 10.00 - 20.00 uur
Halloween Horror Feest in oktober: 10.00 - 22.00 uur

Kaart van NRW

Impressies & video's

Jouw inspiratie: jouw NRW in prenten

movie-park-area51_hauptbild-movie-park-germany-2020, © Movie Park Germany 2020
Am Abend im Park, © Movie Park Germany GmbH
movie-park-hauptbild-star-trek_operation-enterprise_coaster_2020-cbs-studios-inc, © ©2020 CBS Studios Inc.
Fahrt auf der Holzachterbahn, © Movie Park Germany GmbH

Meer informatie

Nu ontdekken!

Je hebt een aanvraag

Neem graag direct contact op met »Movie Park Germany GmbH«


Jouw contactgegevens

Ik heb kennis genomen van de gegevensbeschermingsverklaring van Tourismus NRW e.V. en ga ermee akkoord dat de door mij verstrekte gegevens elektronisch worden verzameld en opgeslagen om contact met mij op te kunnen nemen.

Veiligheidsvraag *

Velden met een * zijn verplicht.