De Gehry-gebouwen in de Mediahaven in Düsseldorf, © Tourismus NRW e.V.

Buc­ket lists voor de host ci­ties


Tips voor de wed­strijd­vrije pe­ri­o­des

Het maakt niet uit of men maar een paar uur de tijd heeft, een hele dag of een nachtje weg wil: Op onze lijsten voor Dortmund, Düsseldorf, Keulen en Gelsenkirchen vindt men tips voor activiteiten en plaatsen die soms dichtbij, soms iets verder weg van de betreffende plaats liggen, maar in elk geval een aanrader zijn. Er zijn natuurparken, kastelen en burchten, musea van wereldklasse, boomtopwandelingen, thermale baden en mijnterrils. Er is voor elk wat wils. Waarom nog wachten? Vink de items één voor één van de lijst af en leer Noordrijn-Westfalen kennen!

Buc­ket Lists

Gel­sen­kir­chen, Dort­mund, Keu­len of Düs­sel­dorf – van­uit wel­ke stad be­gin jij avon­tuur in NRW?

Kraanwoningen Keulen, © Johannes Höhn

Buc­ket list Keu­len

Fan­tas­ti­sche kas­te­len, wan­de­len in het Sie­ben­ge­bir­ge en het Na­ti­o­naal Park Ei­fel – hier zijn en­ke­le tips voor uit­stap­jes en rei­sidee­ën rond­om de Dom­stad.
Details

Close-up van het Dortmunder U, © Johannes Höhn

Rond Dort­mund

Ci­ty­trips, een dag­je Mün­ster­land of een be­zoek aan het pla­ne­ta­ri­um – hier zijn en­ke­le ge­schik­te tips voor uit­stap­jes op on­ze buc­ket lists.
Details

Slakberg in Gelsenkirchen met de trap naar de hemel
, © Pascal Tönnissen

Buc­ket list Gel­sen­kir­chen

In Gel­sen­kir­chen tij­dens Eu­ro 2024 en nog wat vrije tijd voor en na de voet­bal­wed­strijd? Hier zijn en­ke­le idee­ën voor uit­stap­jes in Noor­drijn-West­fa­len.
Details

Vogelvlucht van Kö-Bogen 2 en Dreischeibenhaus in Düsseldorf, © Johannes Höhn

Buc­ket List düs­sel­dorf

In Düs­sel­dorf tij­dens Eu­ro 2024 en nog wat vrije tijd voor en na de voet­bal­wed­strijd? Hier zijn en­ke­le tips voor uit­stap­jes tij­dens de wed­strijd­vrije pe­ri­o­des.
Details

Af­speel­lijst voor Eu­ro 2024

Zo klinkt voet­bal in NRW