Uitzicht op de Skywalk Willingen in de zomer, © Skywalk Willingen

Sky­walk Wil­lin­gen


Een pa­no­ra­misch avon­tuur in het Sau­er­land

Hier kunnen dromen leren vliegen: de langste hangbrug van Duitsland, die zich schijnbaar gewichtloos over 665 meter van berg naar berg uitstrekt, biedt een ervaring vol lichtheid. Hoog boven het Sauerland heeft men een vrij uitzicht op de natuur – het hele jaar door. In de lente, zomer, herfst en winter presenteert het landschap zich in heel verschillende gedaanten. Maar of men nu in het wit gekleed bent in de winter of in het groen in de lente, de Skywalk biedt altijd een onbelemmerd uitzicht op het bos en de uitgestrektheid, evenals de Mühlenkopf skischans aan het ene uiteinde van de brug, omdat de constructie geen tuidraden of pilaren nodig heeft.

Het beste toegangspunt is overigens aan de andere kant: men kan de Skywalk via een wandelpad van een kilometer over de Ettelsberg bereiken. Men kan comfortabel omhoog met de kabelbaan of met de stoeltjeslift.

Wanneer men op zoek is naar een klein avontuur met een adembenemend uitzicht, een perfecte fotolocatie of gewoon een moment van rust ver weg van de drukte van alledag – de Skywalk Willingen wacht.

https://skywalk-willingen.de

  • Een stel op de Skywalk Willingen, © Skywalk Willingen
    Skywalk Willingen in de herfst, © Skywalk Willingen
    Zijaanzicht van Skywalk Willingen in de winter , © Skywalk Willingen
  • Wolken boven de Skywalk Willingen in de lente , © Skywalk Willingen