©
Einblick in die Küche, © Tourismus NRW e.V.

Culinaire ambassadeurs


Experts voor heerlijkheden in onze Noordrijn-Westfaalse regio's

Onze culinaire ambassadeurs representeren de streekgerechten van hun regio en drukken met hun enthousiasme, hun passie en hun charisma hun stempel op hun werkgebied. Als creatieve koks, buitengewone gastronomen en visionaire producenten geven ze vorm aan hun genotsregio en weten met hun innovatieve ideeën en creaties te overtuigen.

delen maar

Genuss-Botschafter Patrick und Andreas Büscher

Andreas en Patrick Büscher

Andreas en Patrick Büscher, beide chef in Büscher's Hotel und Restaurant in Bielefeld: "Goede dingen kosten geld. Men moet niet op levensmiddelen besparen!"

lees meer
Genuss-Botschafter Claudia Stern

Claudia Stern

Claudia Stern is gestudeerde hotelier en sommelier en inmiddels al twee decennia in dienst van het culinaire genot.

lees meer
Genuss-Botschafter Erika Bergheim

Erika Bergheim

Erika Bergheim, onderscheiden kok in het Schlosshotel Hugenpoet - restaurant HUGENpöttchen: "Het leven is gewoon te kort: Men moet ervan genieten."

lees meer
Genuss-Botschafter Holger Berens

Holger Berens

Het restaurant van Holger Berens ligt midden in de creatieve scènewijk van Düsseldorf - in de Medienhafen. Hij herinnert zich nog goed aan de tijd dat hij er zijn deuren opende: “Er stond niet veel meer dan een paar bouwkranen en scènegalerieën”.

lees meer
Genuss-Botschafter Jens Bomke

Jens Bomke

Jens Bomke, eigenaar en chef van het Hotel Bomke: "Neem de tijd voor lieve mensen, de familie en vrienden! Zij staan je terzijde en zorgen voor ontspanning - dan kan men pas genieten!"

lees meer
Genuss-Botschafter Markus Podzimek

Markus Podzimek

Markus Podzimek, eigenaar en chef patissier in das.naschwerk in Siegen: "Heb plezier tijdens het eten, zo wordt het een genot!"

lees meer
Genuss-Botschafter Michael Gliss

Michael Gliss

Michael Gliss, eigenaar van het Gliss Caffee Contor: "Genot is energie, passie en mijn dagelijkse, persoonlijke motor."

lees meer
Genuss-Botschafter Ruth Breuer

Ruth Breuer

Ruth Breuer, eigenaresse van de mosterdmolen in Monschau en het restaurant Schnabuleum: "Sta open voor alles, probeer nieuwe dingen uit!"

lees meer
Ulrich Langhoff

Ullrich Langhoff

Ullrich Langhoff, eigenaar van het restaurant Lippeschlößchen in Wesel: "Genot komt natuurlijk uit de regio."

lees meer
Meer elementen laden

Een ogenblik a.u.b.

Meer lijstelementen worden geladen